1-2B Beike Biemans

Mijn naam is Beike Biemans en ik werk sinds vorig schooljaar met heel veel plezier op De Beiaard. De Beiaard biedt een warm nest, waarbij de kinderen en hun welbevinden centraal staan. Ik ben trots op de gezellige sfeer op school en de leuke contacten met en tussen kinderen, ouders en leerkrachten. Voordat ik op de Beiaard kwam werken heb ik 18 jaar in verschillende groepen op Montessorischool Oosterhout gewerkt.

Vier jaar geleden heb ik de opleiding Master SEN (Special Education Needs) gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik me verdiept in het ontdekken van de onderwijsbehoeften van leerlingen.

Toen ik op De Beiaard kwam werken waren de voorbereidingen op de invoering van de flextijden in volle gang. Een geweldige ontwikkeling waarbij ik mijn ervaring als Montessorileerkracht goed kan gebruiken. Tijdens de flextijden krijgen de leerlingen en de leerkrachten extra tijd om in te gaan op de individuele onderwijsbehoeften van de leerlingen. Ik vind het heel fijn en het geeft me voldoening om leerlingen extra tijd en aandacht te kunnen geven daar waar nodig.

Ik werk met heel veel plezier op De Beiaard en hoop dit nog vele jaren te doen.